NS: Poziv za volontiranje na festivalu Cinema City 2016

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2016, 06:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Poziv za volontiranje na festivalu Cinema City 2016

Udruženje Cinema City uputilo je poziv svima koji žele da postanu deo tima ovogodišnjeg festivala Cinema City, koji će se realizovati od 25. juna do 2. jula u Novom Sadu, da se prijave za volontiranje.

Poziv je upućen svima koji vole timski rad i kreativnost, komunikativni su i želeli bi da učestvuju u zajedničkom stvaranju umetnosti.

Cinema City filmski festival održaće se ove godine po deveti put, a program će biti predstavljen u bioskopu na otvorenom u Limanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << parku - Amstel Open Air Cinema, potom u bioskopu na otvorenom - SKCNS Fabrika Open Air - u Kineskoj četvrti, potom tu su indoor prostori - SKCNS Fabrika i Quarter, dok će sjajnoj atmosferi, svakako, doprineti omiljeni Firchie Think Tank Studio, ali i novi i skriveni prostori Kineske četvrti, poput bioskopskog prostora - Indoor Cinema, navodi se u pozivu.

I ove godine, besplatni programi biće organizovani na lokaciji Brod Teatar, smeštenoj na dunavskom keju.

Publika će biti u prilici da pogleda filmove koje nema priliku da vidi na uobičajnim bioskopskim repetoarima. Program je baziran na promociji prvih i drugih filmskih ostvarenja i mladih filmskih talenata.

Svi zainteresovani za volontiranje svoj CV ili kratko motivaciono pismo mogu da pošalju na mejl pr@cinemacity.org.

Više informacija o festivalu Cinema City može se pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.