NS: Otvoren 13. festival vina Interfest

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2016, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Otvoren 13. festival vina Interfest

Internacionalni festival vina Interfest, trinaesti po redu, koji traje do 19. juna, večeras je otvoren na Trgu slobode u Novom Sadu.

Festival je otvorio direktor Turističke organizacije Novog Sada Branimir Knežević istakavši da iz godine u godinu na Interfestu nastupa sve veći broj vinara i da posetioci svake godine imaju priliku da probaju nekoliko novih vrsta vina.

Direktorka Interfesta Nataša Budisavljević rekla je novinarima da su ove godine na Interfestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zastupljena vina iz jedanaest zemalja i više od 80 podruma.

Novina su vina iz Grčke sa ostrva Samos, a premijerno će biti predstavljene i četiri domaće vinarije koje do sada nisu nastupale na tom festivalu.

Pored domaćih vinara koji su, naravno, najbrojniji i vinara iz svih država bivše Jugoslavije, ljubitelji vina u Novom Sadu imaju priliku da probaju vina iz Portugala, Španije, Italije, Austrije i Mađarske.

Radno vreme Interfesta je od 19 sati do ponoći, a dobrom raspoloženju uz vino doprinosi i Džez orkestar Aleksandra Dujina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.