NS: Obuka o pisanju biografije, motivacionog pisma i pripremi za intervju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2016, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Obuka o pisanju biografije, motivacionog pisma i pripremi za intervju

Udruženje BalkanIDEA iz Novog Sada otvorila je poziv za mlade od 15 do 25 godina koji žele da učestvuju na obuci o pisanju biografije, motivacionog pisma i pripremi za intervju za posao. Rok za prijavu je 11. novembar.

Obuke je namenjena mladima iz Novog Sada i okoline, a realizovaće se u nedelju 13. novembra u periodu od 10 do 14 časova, u prostorijama Infopolisa.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem mejla zivi.informator@gmail.com. U prijavi je potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << navesti ime i prezime, godište i kontakt telefon, navodi se u pozivu.

Obuka se organizuje u okviru projekta "Živi informator" koji ima za cilj da mlade informiše o različitim zanimanjima i veštinama koje su im potrebne za zaposlenje u konkretnoj oblasti, kao i da im omogući putem obuka da neke od ovih veština razviju.

"Živi informator" podržan je od strane Grada Novog Sada - Gradske uprave za sport i omladinu, u okviru implementacije Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za 2016. godinu.

Infopolis - omladinski info centar nalazi se na Trgu slobode 3, u suterenu Apolo centra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.