NS: Obuka iz kreiranja i realizacije radijske emisije Akcija vs Apatija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2015, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Obuka iz kreiranja i realizacije radijske emisije "Akcija vs Apatija"

Udruženje "Centar za razmišljanje" iz Novog Sada otvorilo je poziv za mlade koji žele da prođu besplatnu obuku iz kreiranja i realizacije radijske emisije. Konkurs je otvoren do 8. novembra.

Za obuku mogu da se prijave srednjoškolci i studenti sa teritorije grada Novog Sada i okoline, koji bi voleli da rade na radiju ili prave radijsku emisiju i kojima je dosta apatije u društvu i žele nešto da promene, navodi se u pozivu.

Program podrazumeva jednodnevnu teorijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << obuku, koju će voditi predavači sa iskustvom u radijskom novinarstvu, kao i praktičan rad koji će biti realizovan u studiju novosadskog "Radija 021".

Obuka će se realizovati od sredine novembra, do sredine decembra, u prostorijama Radio Kafea u Miletićevoj ulici 43 u Novom Sadu. O tačnom datumu učesnici će biti blagovremeno obavešteni od strane organizatora.

Zainteresovani mogu da se prijave putem mejla centar.za.razmisljanje@gmail.com.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, školu ili fakultet i kontakt telefon, a u nazivu mejla naznačiti "Pijava - Akcija vs Apatija".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.