NS: Audicija za pozorišne radionice u DKCNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2016, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Audicija za pozorišne radionice u DKCNS

Dečiji kulturni centar u Novom Sadu danas u periodu od 18 do 20 časova organizuje audiciju za pozorišne radionice "Gluma jeeeee..." namenjene mladima od 15 do 25 godina.

Audicija će se održati u prostorijama Dečijeg kulturnog centra u ulici Ive Lole Ribara 6.

Pozorišne radionice vodiće Nenad Pećinar, glumac i prvak drame Srpskog narodnog pozorišta i Severina Prostran Miletić, pozorišni pedagog.

Susreti će se održavati do decembra meseca, svakog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << petka od 19.30 do 21 čas, kaže se u najavi.

Fondacija „Deci na dar" osnovana je 2010. godine, kada je otvoren i Dečiji kutlurni centar. Svojim programima i delovanjem centar je usmeren na kulturno-umetnički rad, edukaciju i razvoj ličnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.