Muškarac iz Šida osumnjičen za nedozvoljenu trgovinu - policija pronašla 1.780 novčića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac iz Šida osumnjičen za nedozvoljenu trgovinu - policija pronašla 1.780 novčića

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv četrdesettrogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina predmetima čiji je promet zabranjen.

Prilikom pretresa njegovog stana, policija je pronašla i oduzela 1.780 novčića, od kojih, kako se sumnja, najveći deo potiče iz antičkog perioda.

Pronađeni predmeti biće poslati na veštačenje i procenu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivična prijava protiv žene iz Šapca zbog utaje poreza

Izvor: Blic, 31.Okt.2019

Policija u Šapcu, u saradnji sa Poreskom policijom, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv 29-godišnje žene iz Šapca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo poreska utaja, kao i protiv 37-godišnjeg muškarca iz Šapca, osumnjičenog za pomaganje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.