Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Jul.2023, 14:35

Museveti: Imamo sirovine, potrebna nam je saradnja za stvaranje dodatih vrednosti

BEOGRAD – Uganda je takva zemlja da u njoj proizvodimo sve sirovine, ali nam je saradnja sa partnerima u svetu, pa i u Srbiji, potrebna kako bismo stvarali dodatu vrednost, jer smo izvozom sirovina na velikom gubitku, izjavio je danas na srpsko-ugandskom poslovnom forumu predsednik Ugande Joveri Kagute Museveni i pozvao srpske kompanije da učestvuju […]
Vest Museveti: Imamo sirovine, potrebna nam je saradnja za stvaranje dodatih vrednosti objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

HINA: Predsednik Ugande kod Vučića, ponudio Srbiji direktnu privrednu saradnju

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jul.2023

Predsednik Ugande Joveri Museveni pozvao je danas Srbiju da obnovi saradnju uspostavljenu sa njegovom zemljom u vreme Jugoslavije, a da srpske kompanije stvore dodatnu vrednost za Ugandu, koja gubi milijarde izvozom sirovina, pre svega kafa, gvožđa i litijuma - piše agencija HINA u opširnom izveštaju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.