Mladići iz Kucure poginuli u sudaru sa međunarodnim vozom u Zmajevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2020, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladići iz Kucure poginuli u sudaru sa međunarodnim vozom u Zmajevu

Dva mladića poginula su noćas, oko 1 sat, na putu Zmajevo - Kucura na pružnom prelazu, kada je u automobil koji je vozio dvadesetpetogodišnjak iz Kucure udario teretni voz, saopštilo je MUP Srbije.

Vozač je preminuo na licu mesta, kao i njegov sedamnaestogodišnji saputnik i sugrađanin.

Uviđaj na licu mesta obavili su javni tužilac i policija, a putni i železnički saobraćaj bili su obustavljeni do 4 sata.

Preduzeće "Srbija Kargo" a. d. saopštilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je da je noćas u 00.50 na pruzi Novi Sad - Subotica, u blizini stanice Zmajevo, na putnom prelazu došlo do sudara teretnog voza i putničkog automobila, u kome su poginule dve osobe.

Kako se navodi u saopštenju, na prelazu obezbeđenom znacima vertikalne drumske signalizacije, u sudaru tranzitnog teretnog voza broj 45672 koji je saobraćao iz Makedonije prema Mađarskoj i automobila "reno" vozač i suvozač iz putničkog vozila poginuli su na licu mesta.

Na mesto nesreće, odmah su izašle ekipe hitne pomoći, MUP i železničke operativne komisije.

Saobraćaj je ponovo uspostavljen jutros u 04.00, a dalja istraga će pokazati koji su uzroci ove saobraćajne nesreće, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.