Mladić i devojka upucani, uhapšeni osumnjičeni zbog ubadanja muškarca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2019, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić i devojka upucani, uhapšeni osumnjičeni zbog ubadanja muškarca

Jedan mladić teško je povređen u pucnjavi koja se jutros dogodila u kafiću na Adi Huji, dok je drugi izboden nožem u centru grada, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U jutrošnjoj pucnjavi na Adi Huji u kojoj je pucnjem u glavu teško povređen jedan mladić, ranjena je i devojka koja se nalazila u kolima sa njim, prenose beogradski mediji.

U jutrošnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pucnjavi na Adi Huji u kojoj je pucnjem u glavu teško povređen jedan mladić, ranjena je i devojka koja se nalazila u kolima sa njim, prenose beogradski mediji.

Pošto, kako navodi "Blic", nadležni organi imaju informacije da osumnjičeni za napad nije napustio Beograd, na izlazima, ali i na nekoliko punktova po gradu vrše se pretresi vozila.

Kako se dodaje, devojka je ranije primljena u Urgentni centar i odmah je otpočeta dijagnostika, ali u ovom trenutku niko ne može da saopšti procenu njenog stanja.

Do ranjavanja iz vatrenog oružja došlo je jutros oko 7:15 sati u kafiću "Dilema" na Adi Huji, kada je muškarac star 24 godine upucan u glavu.

On je sa teškim povredama glave i mozga prevezen na reanimaciju Urgentnog centra, a kako navodi "Blic", mladić je dalje životno ugrožen i lekari u Urgentnom centru mu se bore za život.

Nešto posle devet sati došlo je do još jednog incidenta, kada je mladić star oko 25 godina uboden nožem u predelu grudnog koša. Do ubadanja je došlo u Dečanskoj ulici, a povređeni je takođe prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D.J. (1996) i J.G.( 1999) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da su D.J. i J.G. jutros, nakon tuče ispred jednog ugostitelјskog objekta u centru Beograda, naneli nožem povrede u predelu grudnog koša dvadesetpetogodišnjem mladiću.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava na Adi Huji, mladić teško povređen

Izvor: RTS, 01.Jan.2019

. Jedan mladić teško je povređen nakon pucnjave koja se dogodila jutros oko sedam sati u beogradskom kafiću na Adi Huji.

Nastavak na RTS...

Burno u BG: Jedan mladić ranjen u pucnjavi, drugi izboden

Izvor: B92, 01.Jan.2019

Jedan mladić teško je povređen u pucnjavi koja se jutros dogodila u kafiću na Adi Huji, dok je drugi izboden nožem u centru, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći..."Obojica povređenih muškaraca su prevezeni u Urgentni centar", kažu u Hitnoj pomoći...Do ranjavanja iz vatrenog oružja došlo je...

Nastavak na B92...

Beograd: Jedan mladić upucan u glavu, drugi izboden nožem

Izvor: Radio 021, 01.Jan.2019

Jedan mladić upucan je u glavu jutros oko sedam sati na parkingu pored kafića na Adi Huji, u Beogradu...Prema saznanjima "Blica", mladić je životno ugrožen, i lekari u Urgentnom centru mu se bore za život...Nešto posle devet sati desio se novi incident, kada je mladić star oko 25 godina uboden...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.