Mlada talentovana violinistikinja iz N.Sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2017, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlada talentovana violinistikinja iz N.Sada

Muzička škola "Josip Slavenski" iznedrila je mnogo generacija muzičara koji su izgradili uspešnu karijeru. Na tom putu je i naša ovonedeljna dika novosadska, Simona Deretić. 

Odluka da nastavi bratovim stopama, pokazala se kao itekako ispravna za našu sagovornicu, jer joj je donela prelepe trenutke i priznanja od kojih izdvaja prvo mesto na republičkom takmičenju u Beogradu i prvo mesto na međunarodnom festivalu "Fantast", a tek je, kako kaže, na početku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Sigurno ću upisati Muzičku školu i nastaviću time da se bavim do kraja života", kaže Simona.

Simona je veoma blizu toga da zavoli violinu toliko da živi da bi svirala, dodaje njena profesorka, dok Simona naporno i predano nastavlja da vežba za neke buduće solističke koncerte i pune svetske koncertne dvorane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.