Mirović sa delegacijom Vatrogasnog saveza Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2018, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović sa delegacijom Vatrogasnog saveza Vojvodine

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović razgovarao je danas sa predstavnicima Vatrogasnog saveza Vojvodine o saradnji pokrajinskih organa sa ovom dobrovoljnom organizacijom, čija uloga je od izuzetnog značaja za svaku sredinu, posebno u kriznim situacijama.

Predsednica Vatrogasnog saveza Vojvodine Ljubica Krnjaić i sekretar Saveza Branislav Čolak informisali su Mirovića o programu rada na planu zaštite od požara, preventivne delatnosti i stručne obuke pripadnika dobrovoljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vatrogasnih organizacija, kao i o aktivnostima za povećanje broja mladih dobrovoljaca za rad u ovoj organizaciji, saopšteno je iz Pokrajinske vlade.

Predsednik Mirović podržao je planirane aktivnosti Vatrogasnog saveza Vojvodine, posebno u domenu podizanja kvaliteta i unapređenja rada ove humanitarne organizacije prema evropskim standardima, kao i operativno povezivanje vatrogasnih društava sa lokalnim samoupravama, profesionalnim vatrogasnim jedinicama u okviru MUP-a i njihovu međusobnu saradnju u zaštiti života i imovine ljudi u slučaju požara, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Otvoren međunarodni šahovski turnir Saveza slepih Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2018, 11:29

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović otvorio je danas Drugi međunarodni šahovski turnir Saveza slepih Vojvodine...Na trodnevnom turniru, koji se održava u Novom Sadu, učestvuju 24 takmičara iz Slovačke, Rumunije, Bugarske, Slovenije, Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije...Istakavši...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.