Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2023, 14:05

Mirović: Napreduju radovi na izgradnji sportske hale u Novom Kneževcu

"Pokrajinska vlada je, preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, obezbedila sredstva za izgradnju sportske hale u Novom Kneževcu s obzirom na to da je ovo jedna od pet opština u Vojvodini koje nemaju halu. Reč je o projektu vrednom 638,7 miliona dinara“, izjavio je danas predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović nakon obilaska radova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Napreduju radovi na izgradnji sportske hale u Novom Kneževcu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Maj.2023

NOVI SAD – „Pokrajinska vlada je, preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, obezbedila sredstva za izgradnju sportske hale u Novom Kneževcu s obzirom na to da je ovo jedna od pet opština u Vojvodini koje nemaju halu. Reč je o projektu vrednom 638,7 miliona dinara“, izjavio je danas predsednik...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.