Ministarka Kisić razgovarala s predstavnicima Fijat plastika koji su u štrajku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2021, 11:33

Ministarka Kisić razgovarala s predstavnicima Fijat plastika koji su u štrajku

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčevic razgovarala je danas sa predstavnicima kragujevačkog preduzeća Fijat plastika.

Na sastanku je razgovarano o rešavanju problema na koje su ukazali radnici te firme, koji su u štrajku.

Takođe, razgovarano je i o mogućnosti da se Agencija za mirno rešavanje radnih sporova uključi u posredovanje, na šta su predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Fijat plastika iskazali saglasnost.

Ministarka je pre dva dana razgovarala i sa predstavnicima radnika koji štrajkuju zbog niskih zarada i, kako kažu, stalnog kršenja radnog zakonodavstva u preduzeću.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.