Migrantkinja povređena u oružanom sukobu u Subotici prevezena u Novi Sad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2022, 14:01

Migrantkinja povređena u oružanom sukobu u Subotici prevezena u Novi Sad

Šestaestogodišnja migrantkinja koja je u subotu teško povređena u oružanom sukobu migranata u Subotici, prevezena je u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu, potvrdio je direktor Opšte bolnice u Subotici, dr Saša Dželebdžić.

Lekari subotičke bolnice od subote ujutro borili su se za život devojke iz Irana koja je u tu zdravstvenu ustanovu stigla sa teškim povredama od vatrenog oružja, ali su uspeli da stabilizuju njeno stanje.

Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je u nesvesnom stanju, na mehaničkoj ventilaciji prebačena u novosadsku ustanovu na dalje lečenje.

U naselju Makova sedmica na periferiji Subotice u subotu je došlo dooružanog obračuna među migrantima. Jedan migrant je podlegao povredama.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su državljanina Avganistana A. N.(1996) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je on u subotu ujutru učestvovao u sukobu između dve grupe migranata u šumskom pojasu u blizini mađarske granice kod Subotice, u kojem je šest osoba povređeno, dok je jedna smrtno stradala, saopšteno je iz MUP-a.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.