Međunarodni kongres studenata turizma i hotelijerstva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2015, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni kongres studenata turizma i hotelijerstva

Prirodno-matematički fakultet Univerziteta u Novom Sadu, u saradnji sa Međunarodnom asocijacijom studenata turizma i hotelijerstva (IASTH) i udruženjem Fortuns, od 27. do 29. novembra organizuje 2. Međunarodni kongres studenata turizma i hotelijerstva - #MEKST2015. Kongres će biti svečano otvoren večeras u 19 časova u velikoj sali Skupštine AP Vojvodine u Novom Sadu.

Međunarodni kongres studenata turizma i hotelijerstva prošle godine je okupio oko 400, a ove godine očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se više od 700 studenata i studentkinja iz zemalja jugoistočne Evrope.

Mladi će imati priliku za edukaciju, druženje i zabavu, a pored predavanja programom je predviđeno i upoznavanje sa kulturno istorijskim znamenitostima Novog Sada.

Svečanom otvaranju prisustvovaće potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin, kao i brojni domaći i strani stručnjaci iz oblasti turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva, kaže se u saopštenju.

Više informacija o kongresu može se pronaći ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.