Izvor: TangoSix.rs, 26.Nov.2015, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija zapošljava više od 100 članova kabinskog osoblja

Nacionalni avio-prevoznik Er Srbija (Air Serbia) biće domaćin dva dana zapošljavanja u okviru konkursa „Novi osmesi Er Srbije“, rečeno je u ovoj kompniji.
Dani zapošljavanja biće održani u Novom Sadu 28. novembra i u Beogradu 6. decembra, kada će kandidati moći da predaju svoje radne biografije, da se sastanu sa zaposleima u sektoru za ljudske resurse Er Srbije i da postave pitanja u vezi sa ovom profesijom.
Kao preduslovi za prijavu navode se minimum srednji >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << nivo stručne spreme i poznavanje engleskog jezika (u prednosti su osobe koje poznaju i neki drugi strani jezik). Osim toga, kandidat treba da je državljanin Srbije, a potrebno je da ima i vežaći srpski pasoš.
Osoba treba da je komunikativna, pozitivna, vešta u pružanju usluge. Ceniće se i njena fleksibilnost i motivacija, kao i sposobnost da poštuje zadati raspored.
Kandidati sa sobom treba da ponesu biorgafiju, fotografiju na kojoj se vide u celosti i odštampani e-mail na kome je potvrda da su se prethodno prijavili (formular za aplikacu možete pronaći ovde).
– U skladu sa rastom mreže linija Er Srbije i letovima za Njujork koje smo nedavno najavili, pravo je vreme da Er Srbija poželi dobrodošlicu novim saradnicima u kabinskoj posadi.
Ove pozicije omogućavaju našim saradnicima muškog i ženskog pola da vide svet, da pohađaju najsavremenije programe obuke u Abu Dabiju i da ostvare fantastičnu karijeru u avijaciji, a da istovremeno ostanu u blizini svoje domovine.
Cilj nam je da zaposlimo više od 100 novih članova kabinske posade, čime ćemo znatno doprineti kretanjima na tržištu rada u Srbiji, i očekujemo veoma veliki odziv tokom dana zapošljavanja.
Članovi kabinske posade Er Srbije prolaze kroz program obuke u oblastima bezbednosti i usluge na avionima A319 i A320 u Akademiji za obuku u Abu Dabiju, prestonici Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde su im obezbeđeni transport, uniforme i medicinsko osiguranje – izjavio je Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije.
The post Er Srbija zapošljava više od 100 članova kabinskog osoblja appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Konkurs Er Srbije za posao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2015

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Srbije, saopštila je danas da otvara konkurs za prijem kabinske posade i da će "dani zapošljavanja" biti održani u Novom Sadu, 28. novembra, i u Beogradu, 6. decembra...Kandidati će moći da predaju svoje radne biografije, da se sastanu sa vodećim ljudima iz...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.