Mediji: Uhapšen saučesnik u ubistvu Tatona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2015, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Uhapšen saučesnik u ubistvu Tatona

Osuđeni napadač na francuskog državljanina Brisa Tatona, koji je bio u bekstvu, uhapšen je u Grčkoj na atinskom aerodromu, izjavio je večeras agenciji Beta njegov advokat Svetozar Vujačić.

Puzigaća je uhapšen na atinskom aerodromu sa falsifikovanim pasošem Slovenije, a u razgovoru sa srpskim konzulom je rekao da je pobegao iz Srbije zbog krivičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << postupka koji je protiv njega vođen nakon ubistva francuskog državljanina Brisa Tatona, navodi "Blic".

Kako se navodi na sajtu lista, Puzigaća, koji je u odsustvu osuđen na 14 godina zatvora, trenutno se nalazi u policijskoj stanici na atinskom aerodromu.

On je u Atinu došao sa falsifikovanim pasošem, radi pribavljanja tajlandske vize i nije imao srpska dokumenta.

Tanjugu u MUP-u Srbije nisu mogli da potvrde da je reč o Puzigaći, ali su naveli da je u toku procedura utvrđivanja identiteta uhapšene osobe.

Za Dejanom Puzigaćom raspisana je poternica Interpola zbog optužbe da je bio saučesnik u ubistvu Tatona.

Bris Taton (28) brutalno je prebijen 17. septembra 2009. u centru Beograda. Od posledica batinanja preminuo je 12 dana kasnije u bolnici.

Puzigaća ima pravo na ponovno suđenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen odbegli saučesnik u ubistvu Tatona

Izvor: Mondo, 11.Sep.2015

Osuđeni napadač na francuskog državljanina Brisa Tatona, koji je bio u bekstvu, uhapšen je u Grčkoj na atinskom aerodromu, izjavio je večeras agenciji Beta njegov advokat Svetozar Vujačić...Foto: screenshot,YouTube..Puzigaća je poslednji iz grupe osuđenih koji je bio u bekstvu, a uhapšen je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.