Maštovite užine najmlađe srpske blogerke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maštovite užine najmlađe srpske blogerke

Šestogodišnja Maša Davinić savetuje decu kako da se zdravo hrane i zanimljivo dekorišu užine. Palme od kivija i pomorandži, leptiriće od grožđa i mandarina, ribice, kišobrane i još mnogo maštovitih kreacija najmlađa blogerka u Srbiji jednom nedeljno objavljuje na You tube kanalu "Vaša Maša".

Kanal ima više hiljada pregleda, a u snimanju videa pomaže joj sestra od ujaka Bojana Panić.

Maša kaže da joj se dopada što drugari iz vrtića i vaspitačice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vole da gledaju njene snimke i često joj predlažu šta da snimi.

"Moje vaspitacice vole što ja to radim i stalno me hvale. A drugari kažu, Mašo gledali smo te i svi tako pričaju nešto o meni", priča mala Maša.

Bojana je pokušala svoju decu da motiviše da se zdravije hrane servirajući im kreativne užine, Maši se to dopalo i počele su da ih spremaju zajedno. Onda su došle na ideju da snimaju kako bi i rođaci i deca prijatelja mogli da pogledaju.

"Moja deca kada su stasala da već jedu voće i povrće to su odbijala. Maša je uvek bila prisutna kada sam ja njima pripremala i došli smo na ideju da im ona servira da to jedu jer deca obično pre prihvate kada im neko dete ponudi nego odrasli, pogotovo mama i tata.Ona se sjajno uklopila. Nemamo neke velike planove, ona je ipak mala ali lepo je što drugi reaguju na to i što deca žele da prave i jedu voće i povrće"

Maša kaže da uživa u snimanju, drago joj je kada čuje da i njeni drugari prave kreacije od voća koje su videli na kanalu "Vaša Maša" i što se zahvaljujući tome zdravije hrane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.