Manifestacija Zavrti točak u Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manifestacija "Zavrti točak" u Rumi

Manifestacija "Zavrti točak" danas će se tradicionalno po četvrti put održati sa ciljem obeležavanja Svetskog dana porodice sa početkom od 16 časova, u Glavnoj ulici u Rumi na relaciji od Doma JNA do Gradskog trga.

Oranizatori i nosioci ove manifestacije su UPVO „Poletarac" i Udruženje „Sport za sve - Most", sa idejom da deca zajedno sa roditeljima „zavrte točak" svojih kolica, rolera, trotineta, biciklova.

Kao i svake godine, akciju podržavaju Opština >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ruma, Dom zdravlja Ruma, Crveni krst Ruma i Dnevni boravak za decu i mlade sa smetnjama u razvoju.

Nakon revijalnog dela vožnje na točkovima, upriličen je prigodan muzički program za decu na Gradskom trgu uz pozdravni govor predstavnika Opštine Ruma, Doma zdravlja Ruma i Poletarca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Zavrti točak" - manifestacija koja slavi porodične vrednosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2018, 09:26

Preko 400 dece, zajedno sa svojim roditeljima, bakama i dekama uzelo je juče učešće u tradicionalnoj manifestaciji koja slavi porodične vrednosti - "Zavrti točak". Manifestaciju je organizovala Ustanova za predškolsko vaspitanje i obrazovanje "Poletarac" u saradnji sa Udruženjem "Sport za sve...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.