Manifestacija Dani ludaje u konkurenciji za Najbolje iz Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manifestacija "Dani ludaje" u konkurenciji za "Najbolje iz Srbije"

Na inicijativu Sekretarijata za lokalni ekonomski razvoj i turizam opštine Kikinda, turistička manifestacija "Dani ludaje" našla se u konkurenciju najboljih manifestacija u izboru - "Najbolje iz Srbije".

Organizatori takmičenja su Privredna komora Srbije, dnevni ekonomski list "Privredni pregled" i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, a glasanje traje do 29. aprila , putem sajta www.najboljeizsrbije.rs

U kategoriji "Najbolje manifestacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u funkciji promocije Srbije", kikindska turistička manifestacija "Dani ludaje" nalazi se u konkurenciji značajnih tradiocionalnih događanja kao što su Novosadski poljoprivredni sajam, Nišvil džez festival, Zaječarska gitarijada, beogradski Beer fest, Ljubičevske konjičke igre, ali se Kikinđani nadaju da i u takvoj konkurenciji imaju velike šanse za epitet pravog turističkog brenda.

I kikindska privreda ima svoje predstavnike u izboru za "Najbolje iz Srbije". U kategorijama za izbor naj robnog i korporativnog brenda našle su se kompanije "Kikindski mlin" i " Bell Chemicals " iz Banatskog Velikog Sela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.