Lokalnim samoupravama za planska dokumenta 27,7 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2021, 11:24

Lokalnim samoupravama za planska dokumenta 27,7 miliona dinara

Bespovratna sredstava za sufinansiranje izrade planskih dokumenata dobiće 20 jedinica lokalne samouprave u Srbiji, za šta je opredeljeno ukupno 27.736.806 dinara, saopštilo je danas Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije.

Bespovratna sredstva dodeljena su na javnom konkursu koje je sprovelo Ministarstvo, a ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović navodi da taj resor ima odličnu saradnju s jedinicama lokalne samouprave.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Pored nacionalnih infrastrukturnih projekata na kojima radimo, mi danas ulažemo i u lokalne saobraćajnice i komunalnu infrastrukturu kako bi podigli kvalitet života građana u celoj Srbiji", rekao je Momirović.

Naglasio je da Ministarstvo stoji na raspolaganju predstavnicima gradova i opština i da samo zajedničkim radom lokalnih samouprava i Vlade Srbije može da se podigne standard u celoj državi i uspešno nastave radovi na velikim infrastrukturnim projektima u zemlji.

Bespovratna sredstva iz budžeta Srbije za sufinansiranje izrade planski dokumenata dobila su tri grada: Zaječar, Novi Pazar, Leskovac i opštine: Golubac, Bojnik, Bosilegrad, Brus, Ljig, Ljubovija, Ražanj, Nova Varoš, Blace, Mali Iđoš, Bačka Palanka, Tutin, Lapovo, Trgovište, Babušnica, Arilje i Kanjiža.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bespovratna sredstva dodeljena lokalnim samoupravama za izradu planskih dokumenata

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Maj.2021

Ministarstvo gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture dodelilo je 27,7 miliona dinara bespovratnih sredstava za sufinansiranje izrade planskih dokumenata u 20 lokalnih samouprava u Srbiji, saopšteno je danas.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.