Kosovo i Metohija: U srpskim sredinama 13 novoobolelih od koronavirusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2021, 10:40

Kosovo i Metohija: U srpskim sredinama 13 novoobolelih od koronavirusa

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji u protekla 24 sata registrovano je 13 novih slučajeva korona virusa, saopšteno je iz Kriznog štaba severne Kosovska Mitrovica.

U Zavodu za javno zdravlje u Kosovskoj Mitrovici od poslednjeg preseka testirano je 97 uzoraka, prenosi Kosovo onlajn.

Novozaraženi su iz Zubinog Potoka (4), Severne Mitrovice (3) i po jedan iz Zvečana, Leposavića, Gračanice, Gnjilana, Štrpca i Kosovske Kamenice.

Trenutan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << broj aktivnih slučajeva je 181, a do sada je u srpskim sredinama na KiM registrovano ukupno 5.988 osoba zaraženih korona virusom.

Od početka pandemije od posledica korona virusa preminulo je 146 osoba.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još dvije države u Indiji uvele strogo zatvaranje zbog korona virusa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Maj.2021

Još dvije države na jugu Indije uvele su strogo zatvaranje jer se broj zaraženih korona virusom povećava velikom brzinom širom zemlje i pojačava pritisak na vladu premijera Narendre Modija da proglasi zatvaranje u cijeloj zemlji. Sa više od 300.000, Bengalor glavni grad države Karnataka ima...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Na Kosovu registrovano još 153 zaraženih koronom

Izvor: N1 televizija, 08.Maj.2021

U poslednja 24 sata na Kosovu je od infekcije koronavirusom preminula jedna osoba, čime je ukupan broj preminulih povećan na 2.203.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.