Koridor 10 gotov do kraja godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koridor 10 gotov do kraja godine

Čitav putni Koridor 10, na jugu i istoku Srbije, biće završen i pušten u saobraćaj do kraja godine, najavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović, pozivajući izvođače radova da se ubrzaju na deonici Srpska Kuća-Levosoje.

"Verujem da ćemo automobilima zajedno proći konačno Koridorom 10 do kraja godine, posle više od 30 godina čekanja", rekla je Mihajlović novinarima tokom obilaska radova na deonici Srpska Kuća - Levosoje kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bujanovca.

Na toj deonici su u toku radovi na mostovima 9 i 10, a Mihajlović kaže da bi radovi trebalo da budu gotovi u narednih mesec dana kako bi cela deonica Srpska Kuća - Levosoje, u dužini od ukupno osam kilometara, mogla da bude puštena u saobraćaj.

"Približavamo se završetku Koridora 10. Pre nekoliko dana smo na ovoj deonici pustili 6,6 km u saobraćaj. Moraju ova dva mosta da se završe u najkraćem roku. Izvođač je firma 'Tatko Mitrović' i moja poruka njima je da se drže roka i da ono što treba da bude urađeno bude gotovo već za dvadesetak dana", poručila je Mihajlović.

Kaže da su ta dva mosta duga 39 i 60 metara.

"Dajte molim vas, nemojte da se brukamo da ne možemo da završimo dva mosta od devedeset i nešto metara. Moj poziv izvođačima je da se uhvate posla, inače će biti problema", upozorila ministarka.

Mihajlović je dodala da se u Grdeličkoj klisuri radi 24 sata dnevno na izgradnji Koridora 10, kako bi sve bilo gotovo do kraja godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIHAJLOVIĆ: Proći ću autom do kraja godine Koridorom 10

Izvor: OkRadio.rs, 24.Sep.2018

Vranje - Autoput Koridora 10 na južnom kraku biće gotov do kraja godne u čitavoj dužini, poručila je Zorana Mihajlović, potpresednica Vlade Srbije i ministarka građevinaarstva, saobraćaja i infrastrukture, obilazeći u ponedeljak radove na ovoj deonici kod Bujanovca. Mihajlovićeva je rekla...

Nastavak na OkRadio.rs...

Završetak Koridora 10 do kraja godine

Izvor: RTS, 24.Sep.2018

Veći deo deonice Koridora 10 kod Bujanovca je završen. U toku je sanacija dva mosta, a kompletan Koridor 10 biće završen do kraja godine, najavila je, obilazeći radove kod Bujanovca, resorna ministarka Zorana Mihajlović. . ...

Nastavak na RTS...

Mihajlović: Koridor 10 biće završen do kraja godine

Izvor: juGmedia, 25.Sep.2018, 10:52

Autoput Koridora 10 na jugu Srbije biće gotov do kraja godine, saopštila je potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović tokom jučerašnjeg obilaska radova na deonici Srpska kuća-Levosoje kod Bujanovca...“Pre nekoliko dana pustili smo u saobraćaj...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.