Mihajlović: Koridor 10 biće završen do kraja godine

Izvor: juGmedia, 25.Sep.2018, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Koridor 10 biće završen do kraja godine

Autoput Koridora 10 na jugu Srbije biće gotov do kraja godine, saopštila je potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović tokom jučerašnjeg obilaska radova na deonici Srpska kuća-Levosoje kod Bujanovca.

“Pre nekoliko dana pustili smo u saobraćaj 6,6 km na deonici Neradovac-Srpska kuća-Levosoje i  približavamo se završetku radova na Koridoru 10. Ono što mora da se završi u najkraćem mogućem roku su dva mosta >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << 9 i 10 na ovom mestu ukupne dužine od oko 99 metara. Radovi u Grdeličkoj klisuri izvode se 24 časa dnevno i nadam se da će Koridor 10 biti završen do kraja godine”, rekla je Mihajlovićeva.

Izvođač radova je, dodaje, firma “Ratko Mitrović”, a dva mosta koja još uvek nisu završena dužine su 39 i 60 metara.

Moja poruka njima je da se drže roka i da ono što treba da bude urađeno, bude gotovo već za dvadesetak dana. Nemojte da se brukamo da ne možemo da završimo dva mosta od devedeset i nešto metara. Neka se izvođači uhvate posla, inače će biti problema”, rekla je Mihajlovićeva.

Direktor JP “Putevi Srbije” Zoran Drobnjak, istakao je da će radovi na izgradnji dva mosta na ovoj deonici biti završeni u narednih mesec dana.

“Tada će cela ova trasa biti otvorena za saobraćaj. Vidimo se za mesec dana”, obećao je Drobnjak.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.