Konkurs Vlade Pokrajine Vojvodine  od 91 milion dinara za obnovu škola i vrtića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2021, 17:42

Konkurs Vlade Pokrajine Vojvodine od 91 milion dinara za obnovu škola i vrtića

Pokrajina Vojvodina ponudila je 91 milion dinara preko konkursa za obnovu škola i vrtića, i 7,5 miliona dinara na konkursu organima i organizacijama u čijem radu su u službenoj upotrebi jezici nacionalnih manjina i zajednica.

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice ponudio je  ukupno 91 milion dinara za finansiranje i sufinansiranje rekonstrukcije, adaptacije, sanacije, investiciono i tekuće održavanje objekata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ustanova osnovnog, srednjeg obrazovanja i vaspitanja, učeničkog standarda i predškolskih ustanova, saopšteno je danas.

Na drugom konkursu sekretarijat je 7,5 miliona dinara ponudio za organe i organizacije u čijem radu su u službenoj upotrebi jezici i pisma nacionalnih manjina - nacionalnih zajednica.

Rok za podnošenje prijava na ova dva konkursa je 10. mart a obrazac upitnika s prilozima je dostupan za preuzimanje na sajtu Sekretarijata.

Početkom februara Pokrajinski sekretarijat raspisao je devet konkursa, sedam iz oblasti obrazovanja i dva iz oblasti nacionalnih zajednica.

Na konkurs za regresiranje prevoza srednjoškolaca po kome se dodeljuje 151 milion dinara rok za prijavu je 3. mart.

Za ostale tada raspisane konkurse rok za prijavljivanje ističe 24. februara, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.