Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2024, 16:04

Konferencija o razvojnom finansiranju preduzetništva u Srbiji

Konferencija o „Dosadašnjoj praksi razvojnog finansiranja i mogućnosti finansiranja MSP u Republici Srbiji", okupila je institucije i organizacije na republičkom, pokrajinskom i lokalnom nivou, kao i predstavnike javnog i privatnog sektora, u organizaciji Fonda za razvoj Republike Srbije. Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević je istakao da Pokrajinska vlada i resorni sekretarijat pružaju podršku preduzetništvu u turističkim delatnostima, kao i kroz nabavku mašina i opreme.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Održana konferencija posvećena razvojnom finansiranju preduzetništva u Srbiji

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Apr.2024

VOJVODINA – Pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević učestvovao je danas na konferenciji „Dosadašnja praksa razvojnog finansiranja i mogućnosti finansiranja MSP u Republici Srbiji“, koja je okupila institucije i organizacije na republičkom, pokrajinskom i lokalnom nivou,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.