Koncert Anastasije Holc u zrenjaninskom pozorištu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Anastasije Holc u zrenjaninskom pozorištu

U zrenjanisnkom pozorištu "Toša Jovanović" 21.marta do 20 časova biće održan solistički koncert soprana Anastasije Holc, solistkinje Beloruske filharmonije i Evroazijskog sinfonijskog orketsra u klavirskoj saradnji Dragane Anđelić Bunjac i Vladimira Vujovića.

Na programu će biti dela : Rahmanjinova, Obradorsa, Verdija, Pučinija i Bizea.

Gost programa će biti prvi solista opere Narodnog pozorišta u Beogradu Ljubodrag Begović bariton.

"Izvešćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << operske arije Pučinija, Verdija i Bizea kao i napolitanske pesme i španske cikluse. Ovo je moj prvi nastup u Zrenjaninu i sa nestrpljenjem ga očekujem posebno što ću nastupiti zajedno sa baritonom Ljubodragom Begovićem sa kojim sam delila scenu Narodnog pozorišta u Beogradu u naslovima poput Otela i Boema", kazala je Anastasija.

Ova poznata operska diva će 12. aprila koncertom u Beogradu započeti mini turneju zajedno sa prvakom Srpskog narodnog pozorišta Aleksandrom Sašom Petrović u našem glavnom gradu, Subotici i Somboru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.