Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2023, 04:14

Vučević: Vitezovi na Košarama svojim životima stvorili bedem za odbranu Srbije

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević rekao je danas na svečanoj Akademiji povodom obeležavanja 24. godišnjice od Bitke na Košarama da su se 1999. godine na Košarama slegli vitezovi srpski kao tokom Boja na Kosovu 1389. godine i tamo svojim životima stvorili su bedem kako bi odbranili Srbiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Komemorativna akademija povodom 24. godišnjice Bitke na Košarama

Izvor: B92, 14.Jun.2023

Beograd -- U Narodnom pozorištu u Beogradu danas će biti održana Komemorativna akademija povodom obeležavanja 24. godišnjice od Bitke na Košarama...Organizator Komemorativne akademije je Odbor Vlade Republike Srbije za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije, a prisutnima će se obratiti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.