Koliko Novosađani poštuju policijski čas?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2020, 21:55

Koliko Novosađani poštuju policijski čas?

Policijski čas u celoj Srbiji počeo je danas u 13 časova i trajaće do ponedeljka u 5 ujutru. Ima li ljudi u Novom Sadu i da li se poštuje policijski čas?

Prazne ulice, pusti bulevari, zatvoreni parkovi i kej – to je novosadska slika danas u 13 časova. Najduži policijski čas, odnosno policijski vikend trajaće više od četrdeset sati.

A pripremajući se za nove mere policijskog časa, građani Novog Sada su u prepodnevnim časovima nabavljali potrebne namirnice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gužve su bile ispred pekara, mesara i pojedinih trgovinskih lanaca, jer su objekti radili do podneva.

Napuštanje domova do ponedeljka pre pet časova ujutru moguće je isključivo iz hitnih medicinskih razloga, uz radnu dozvolu ili posebno odobrenje nadležnih organa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.