Kolegijumi ministra odbrane i Generalštaba VS: Zahvaljujući vrhovnom komandantu unapređene operativne sposobnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2020, 14:22

Kolegijumi ministra odbrane i Generalštaba VS: Zahvaljujući vrhovnom komandantu unapređene operativne sposobnosti

Na Tari je danas održana zajednička sednica Kolegijuma ministra odbrane i proširenog Kolegijuma načelnika Generalštaba Vojske Srbije.

Na početku sednice, minutom ćutanja odata je počast trojici pripadnika Vojske Srbije koji su preminuli od posledica infekcije Kovid-19, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Na sednici kojom je rukovodio ministar odbrane Aleksandar Vulin analizirana je realizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ključnih zadataka Vojske Srbije u prethodnom periodu, sa posebnim akcentom na izvršenju zadataka Ministarstva odbrane i Vojske Srbije tokom vanrednog stanja.

Zaključeno je da je dostignuti visok nivo operativnih sposobnosti direktno uticao na spremnost Vojske Srbije da u potpunosti izvrši sve dodeljene zadatke tokom vanrednog stanja, uz primenu i poštovanje svih mera zaštite.

U saopštenju se dodaje da je realizacijom ključnih zadataka i opremanjem savremenim naoružanjem i vojnom opremom, zahvaljujući ličnom angažovanju predsednika Republike i vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, Vojska Srbije značajno unapredila operativne sposobnosti u svim segmentima.

Naredne aktivnosti biće usmerene ka daljem jačanju operativnih sposobnosti Vojske Srbije i očuvanju mira i zaštite bezbednosti svih građana Srbije, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sednica Kolegijuma ministra odbrane i proširenog Kolegijuma načelnika Generalštaba Vojske Srbije

Izvor: Beta Video, 23.Maj.2020

BEOGRAD - Zajednička sednica Kolegijuma ministra odbrane i proširenog Kolegijuma načelnika Generalštaba Vojske Srbije održana je danas na Tari. (pokrivalice) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.