Kirbi kod Vučevića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirbi kod Vučevića

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ambasador SAD Majkl Kirbi ocenili su danas da je međunarodna saradnja od izuzetnog značaja za razvoj i unapređivanje funkcionisanja grada i da treba podsticati nove mogućnosti, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Novog Sada.

Vučević je tokom susreta u gradskoj kući rekao da Novi Sad nastavlja da sprovodi odgovornu politiku u svim oblastima i da predano radi na razvoju svojih potencijala.

On je dodao da je ekonomski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << razvoj i povećanje životnog standarda Novosađana prioritet gradskih vlasti, a da je stalna lokalna, regionalna i međunarodna saradnja imperativ razvoja lokalne samouprave.

Kirbi je naglasio da su uvek u opticaju velike mogućnosti za učvršćivanje veza Novog Sada sa gradovima SAD, koje već postoje u ekonomskim, kulturnim, sportskim, ali i mnogim drugim oblastima.

U saopštenju se kaže da je izraženo obostrano zadovoljstvo zbog tradicionalno dobrih odnosa, kao i namera da u budućnosti saradnja bude još produktivnija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši kod gradonačelnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2015

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu Predrag Svilar primili su danas u Gradskoj kući odbojkaše, stručni štab i rukovodstvo OK Vojvodina koji su proteklog vikenda, 14. put u istoriji osvojili Kup Srbije...Vučević je tom prilikom rekao da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.