Karić: Ne organizujem svoj doček

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karić: Ne organizujem svoj doček

Lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić saopštio je danas da nije planiran njegov doček ispred Skupštine Srbije u subotu u podne.

On je time odgovorio na najavu na društvenoj mreži Fajesbuk pod naslovom "Doček Bogoljuba Karića ispred Skupštine Srbije" gde stoji da će ga na aerodromu "Nikola Tesla" dočekati samo članovi porodice.

"Više od 12.000 građana izrazilo je želju da prisustvuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << njegovom povratku u Beograd. Bogoljub Karić razume i sa simpatijama gleda na dobronamerne najave, ali naglašava da ne stoji iza ovih poziva na društvenim mrežama", naveo je Karić.

On je u saopštenju zahvalio svim "prijateljima, pristalicama i građanima" zbog podrške "koju su mu pružali više od deset godina i toplim rečima dobrodošlice" i najavio da će uskoro biti organizovan skup na kome će se sastati sa svima, i "lično im se još jednom zahvaliti na ukazanom poverenju".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karić kaže da nije pozvao na svoj doček u Beogradu

Izvor: Beta, 29.Dec.2016

Lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić saopštio je danas da nije planiran njegov doček ispred Skupštine Srbije u subotu u podne.On je time odgovorio na najavu na društvenoj mreži Fajesbuk pod naslovom "Doček Bogoljuba Karića ispred Skupštine Srbije" gde stoji da će ga na aerodromu "Nikola...

Nastavak na Beta...

Pobeda istine i pravde: Bogoljub Karić persona grata (KOLUMNA)

Izvor: BKTV News, 30.Dec.2016, 10:43

Lider Pokreta snaga Srbije – BK (PSS-BK) i jedan od pionira krupnog biznisa Bogoljub Karić je odlukom suda i tužilaštva oslobođen svih optužnica. Politički progon je okončan. Sada može slobodno da se vrati u Srbiju. ..Bogoljub Karić je više od deset godina trpeo ogroman politički pritisak...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.