KUKUROTA, od ponedeljka do četvrtka od 17:20 na RTV1

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2022, 16:03

KUKUROTA, od ponedeljka do četvrtka od 17:20 na RTV1

Šta je zajedničko lavovima, miševima, mačkama, kitovima i slepim miševima? Obilazimo Afriku, Ameriku, Aziju... Upoznajemo se sa svetom prirode i životinja kroz edukativno – zabavni serijal Kukurota.

"KUKUROTA" je zabavno-edukativni program namenjen deci, mladima i porodičnoj publici. Cilj ovog programa je upoznavanje mladih sa svetom prirode i životinja.

Domaćin i voditelj ovog programa, Pau Feran, upoznaće vas sa svetom prirode i životinja viđenim očima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dece. Svaka epizoda je prava avantura u kojoj se deca zabavljaju učeći zanimljive činjenice o životinjama iz celog sveta a svaka epizoda strukturirana je oko jedne teme koja budi maštu i znatiželju kod gledalaca.

Sve u svemu, Kukurota je zabavno iskustvo učenja... Serijal "Kukurota" prikazivaće se od ponedeljka do četvrtka u 17:20 na Prvom programu RTV-a, počev od 4. jula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.