Izmena trase linija broj 68, 71, 72, 73, 74 zbog radova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2022, 16:15

Izmena trase linija broj 68, 71, 72, 73, 74 zbog radova

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada, zbog radova (MIŠELUK-PETLjA II faza) privremeno će biti izmenjena trasa prigradskih linija broj 68, 71, 72, 73 i 74 od 17.11.2022. godine (od 06.00 časova), navodi se u saopštenju JGSP "Novi Sad".

Autobuski saobraćaj na navedenim linijama odvijaće se na sledeći način:

Iz Novog Sada autobusi će se nakon izlaska iz tunela i desnog skretanja na raskrsnici kretati pravo i uključivaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se levo u Ulicu vojvode Putnika do centra Sremske Kamenice, skretaće levo i Železničkom ulicom i Ulicom Moše Pijade dolaziti do kružnog toka, gde će se okretati i vraćati Ulicom Moše Pijade i Železničkom ulicom do centra Sremske Kamenice, odakle će nastavljati redovnim trasama.

Polasci koji su u redu vožnje označeni da saobraćaju do INSTITUTA, od kružnog toka saobraćaće do Instituta (u oba smera).

Autobusi će ka Novom Sadu saobraćati redovnim trasama do centra Sremske Kamenice, skretaće desno i Železničkom ulicom i Ulicom Moše Pijade dolaziti do kružnog toka, odakle će se istim ulicama vraćati do centra Sremske Kamenice, skretati desno u Ulicu vojvode Putnika i nakon prelaska tunela će se desnim skretanjem uključivati u tunel za Novi Sad.

Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća autobuska stajališta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od sutra privremena izmena trasa na linijama 68, 71, 72, 73, 74

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 16.Nov.2022

NOVI SAD – U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada, zbog radova (MIŠELUK-PETLJA II faza) privremeno će biti izmenjena trasa prigradskih linija broj 68, 71, 72, 73 i 74 od 17.11.2022. godine (od 06.00 časova). Autobuski saobraćaj na navedenim linijama odvijaće...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.