Izložba na Petrovaradinskoj tvrđavi koja podseća mlade na važnost komunikacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2022, 20:21

Izložba na Petrovaradinskoj tvrđavi koja podseća mlade na važnost komunikacije

„Saosećanje će spasiti svet”, „Razumevanje je čin ljubavi”, „Budi nežan prema sebi”, „Šta god da je pitanje, ljubav je odgovor” i „Budi pažljiv prema sebi i drugima” samo su neke od poruka, koje su predstavljene na izložbama širom Petrovaradinske tvrđave, a kojima je Egzit festival i ove godine podsetio mlade na važnost međusobne komunikacije.

Kad kažemo zdravlje, uglavnom pomislimo na fizičko, ali je nemerljivo važno i mentalno. Osim što telo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << treba zdravo hraniti, odmarati i negovati, tako i psihu treba razvijati, i lečiti, da bismo dali dobar doprinos društvu.

Osim srca, tu je i Mental hub, koji ukazuje na značaj zajedništva i očuvanja mentalnog zdravlja.

U takvim situacijama,pomoć volontera i te kako da pomogne u trenucima krize i nedostatka adekvatne podrške okoline.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.