Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Jun.2023, 13:34

Ivanišević na drugom Turističkom samitu Vojvodine – turizam kao instrument javne diplomatije

VOJVODINA – U Kulturnom centru Inđija danas i sutra se održava drugi Turistički samit Vojvodine, koji će okupiti veliki broj učesnika u oblasti turizma iz zemlje i regiona. Nakon prvog Turističkog samita Vojvodine održanog u Novom Sadu, koji je okupio više stotina učesnika, Inđija je odabrana za ovogodišnjeg domaćina, sa ciljem da podstakne umrežavanje privatnog […]
Vest Ivanišević na drugom Turističkom samitu Vojvodine – turizam kao instrument javne diplomatije objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inđija: Otvoren Turistički samit Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2023

U Kulturnom centru Inđija danas je otvoren drugi Turistički samit Vojvodine, koji okuplja veliki broj učesnika u oblasti turizma iz zemlje i regiona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.