Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Dec.2023, 14:04

Inflacija pala na 8%, hrana na 9,3% a ima i pojeftinjenja

BEOGRAD – Cena hrane je i u novembru i dalje nešto viša od ukupne inflacije ali su pale cene transporta Cene proizvoda i usluga lične potrošnje u novembru su u odnosu na oktobar bile u proseku veće za 0,5%, dok je novembarska inflacija u odnosu na isti mesec prošle godine iznosila 8%, objavio je danas Republički zavod za […]
Vest Inflacija pala na 8%, hrana na 9,3% a ima i pojeftinjenja objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

RZS: Novemarska inflacija 0,5 odsto, međugodišnja 8,0 odsto

Izvor: Blic, 12.Dec.2023

Cene proizvoda i usluga lične potrošnje u novembru su u odnosu na oktobar bile u proseku veće za 0,5 odsto, dok je novembarska inflacija u odnosu na isti mesec prošle godine iznosila 8,0 odsto, objavio je danas Republički zavod za statistiku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.