Hale na Novosadskom sajmu dezinfikovane, sutra instalacija kreveta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2020, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hale na Novosadskom sajmu dezinfikovane, sutra instalacija kreveta

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je danas da su hale Novosadskog sajma za prijem pacijenata zaraženih korona virusom, a koji imaju blažu kliničku sliku, očišćene i dezinfikovane.

Vučević je za TV Prva rekao da sada treba da počne instalacija kreveta, toaleta, tuš kabina, paravana, prostora za medicinsko osoblje.

"Verujem da ćemo to u petak početi da radimo sa Vojskom Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Ministarstvom odbrane. Imamo veliki odziv volontera koji žele da pomognu u montiranju kapaciteta. Kada sve bude obezbeđeno za kvalitetan smeštaj potencijalnih pacijenata, onda će biti pušteno u rad", rekao je Vučević.

Kapacitet sajma je oko 1.000 mesta.

Odmaralište "Letenka" na Fruškoj gori juče je opremljeno i počelo je da radi za smeštaj naših državljana koji dolaze iz inostranstva i kojima je propisan karantin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hale Novosadskog sajma dezinfikovane, sutra počinje postavljanje kreveta

Izvor: Radio 021, 26.Mar.2020

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da su hale Novosadskog sajma za prijem pacijenata zaraženih virusom korona, a koji imaju blažu kliničku sliku, očišćene i dezinfikovane...Vučević je za TV Prva rekao da sada treba da počne instalacija kreveta, toaleta, tuš kabina, paravana,...

Nastavak na Radio 021...

Počinje priprema novosadskog sajma za improvizovanu bolnicu za 1.000 ljudi

Izvor: Blic, 26.Mar.2020

U toku sutrašnjeg dana zajedno sa Ministrastvom odbrane I Sekretarijatom za zdravstvo krenućemo sa montažom dodatnih kapaciteta za improvizovanu bolnicu na Novosadskom sajmu, najavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević za televiziju "Pink".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.