Gužve i višesatna čekanja na Horgošu i Kelebiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2021, 08:25

Gužve i višesatna čekanja na Horgošu i Kelebiji

Vozači danas moraju biti spremni na promenljive uslove vožnje, zbog nestabilnog vremena, sa čestom kišom i mogućim povremeno jačim pljuskovima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Sa prvim popodnevnim satima očekuje se i pojačan saobraćaj što donosi kraj vikenda, kada će vozačima biti potrebna puna pažnja za volanom uz poštovanje svih saobraćajnih propisa.

Prema informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 7:30, na putničkim terminalima graničnog prelaza Horgoš, na izlazu iz zemlje, čeka se dva sata, a na Kelebiji jedan sat.

Na teretnim terminalima, na izlazu iz zemlje, na Horgošu se takođe čeka dva sata, a na Batrovcima jedan sat, dodaje se u saopštenju.

Radovi na nekim putnim pravcima

Na auto-putu E-70, u zoni petlje Ruma, u smeru ka Beogradu, do 14. juna radovi na pojačanom održavanju.

U toku izvođenja radova, za saobraćaj je zatvorena preticajna i vozna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija zaustavnom saobraćajnom trakom, saopstilo je JP "Putevi Srbije".

Auto-put E-80, u tunelu „Sarlah", u smeru ka Gradini, radovi na sistemu za odvodnjavanje. Radovi se izvode u desnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj se odvija levom saobraćajnom trakom.

Petlja Surčin-petlja Ostružnica, do 1. novembra zbog radova na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save, saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Preljina - Mrčajevci, od 17. do 22. maja, od 08 do 17 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju. U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Inđija- Novi Slankamen, do 14. juna radovi na rekonstrukciji kolovoznog zastora. U toku izvođenja radova, saobraća se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VOZAČI, OPREZ! Danas jači pljuskovi i slabija vidljivost, popodne pojačan saobraćaj

Izvor: Blic, 16.Maj.2021

Slaba kiša pada jutros u Novom Sadu, Somboru i Sremskoj Mitrovici, a na promenljive uslove vožnje vozači i danas moraju biti spremni zbog nestabilnog vremena, sa čestom kišom i mogućim povremeno jačim pljuskovima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.