Opreznija vožnja zbog promenljivih vremenskih uslova

Izvor: B92, 16.Maj.2021, 08:18

Opreznija vožnja zbog promenljivih vremenskih uslova

Na promenljive uslove vožnje vozači i danas moraju biti spremni zbog nestabilnog vremena, sa čestom kišom i mogućim povremeno jačim pljuskovima.

Auto-moto savez Srbije savetuje da, ukoliko naiđete na deonice koje su zahvaćene jačim pljuskovima, kada je uglavnom i vidljivost slabija, dodatno smanjite brzinu i povećate odstojanje između vozila.

Podseća i da ovakvo vreme donosi odrone kroz steske useke, popunjenost kolotraga i drugih udubljenja vodom, jer se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne vide.

Sa prvim popodnevnim satima očekuje se pojačan saobraćaj što donosi kraj vikenda kada će vozačima biti potrebna puna pažnja za volanom uz poštovanje svih saobraćajnih propisa.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, zadržavanja putničkih vozila na našim graničnim prelazima na izlazu iz zemlje:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gužve i višesatna čekanja na Horgošu i Kelebiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2021

Vozači danas moraju biti spremni na promenljive uslove vožnje, zbog nestabilnog vremena, sa čestom kišom i mogućim povremeno jačim pljuskovima, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Sa prvim popodnevnim satima očekuje se i pojačan saobraćaj što donosi kraj vikenda, kada će vozačima biti potrebna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.