Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2023, 15:59

Grujičić i Vesić obišli povređene u železničkoj nesreći kod Odžaka

Zdravstveni sistem funkcioniše i hvala svim medicinskim radnicima koji su na najbrži mogući način pružili pomoć povređenima u udesu dva voza, kazali su ministarka zdravlja Danica Grujičić i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, koji su sa saradnicima obišli povređene putnike u Opštoj bolnici "Dr Radivoj Simonović " u Somboru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministri Grujičić i Vesić obišli povređene u železničkoj nesreći kod Odžaka

Izvor: 24sedam.rs, 19.Nov.2023

Ministarka Grujičić je zahvalila zdravstvenim radnicima iz Sombora na brzoj reakciji i požrtvovanosti

Nastavak na 24sedam.rs...

Sombor: Grujičić i Vesić obišli pacijente povređene u sudaru dva voza (FOTO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Nov.2023

SOMBOR – Ministri u Vladi Republike Srbije, dr Danica Grujičić i Goran Vesić, posetili su danas Opštu bolnicu „Dr Radivoj Simonović“, kako bi obišli pacijente povređene u sudaru dva voza, u blizini Odžaka. Dobrodošlicu su im poželeli državna sekretarka u Ministarstvu poljoprivrede, Dušanka...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.