Izvor: Blic, 19.Nov.2023, 18:56

Ministarka Grujičić i ministar Vesić posetili povređene kod Odžaka: U stabilnom su stanju, hvala lekarima i sestrama koji su ih zbrinuli (FOTO)

Ministarka zdravlja prof. dr Danica Grujičić i ministar građevinarstva saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišli su povređene u železničkoj nesreći. Petoro pacijenata hospitalizovano je nakon jučerašnje železničke nesreće u Odžacima, a jedan od njih je na intenzivnoj nezi. Iz Opšte bolnice u Somboru saopšteno je da su pregledana ukupno 52 pacijenta povređena u sudaru vozova. Jedan je sa teškim povredama jetre i prelomima rebara smešten u jedinicu intenzivne nege, dok su četiri pacijenta smeštena na odeljenje hirurgije zbog povrede glave i preloma rebara. Svi su trenutno u stabilnom stanju, saopštila je u Opštoj bolnici u Somboru ministarka zdravlja Srbije prof. dr Danica Grujičić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.