Foto safari u Ivanovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2016, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto safari u Ivanovu

Mir, zelenilo, predivni pejzaži, blizina Dunava razlozi su zbog kojih fotografi iz cele Srbije dolaze u Ivanovo na foto safari. Ove godine organizovan je deseti put i okupio je oko 130 učesnika.

Stanovnici najmanjeg sela na teritoriji Pančeva, kojih je svega oko hiljadu, rado poziraju fotografima i puštaju ih da slikaju njihova domaćinstva.

Dok plove čamcem fotografi slikaju pecaroše, splavove, mnoštvo ptica i zelenila. Sve je opušteno, nema zadatih tema, a pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predivne prirode druženje je ono što podstiče učesnike da se iznova vraćaju.

Najbolje fotografije ostaju u Domu kulture u Ivanovu i biće prikazane na izložbi "Ivanovo u fokusu" koja se održava na leto uoči seoske slave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.