Finale takmičnje Serbia Start Up 23. i 24. jula u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale takmičnje "Serbia Start Up" 23. i 24. jula u Novom Sadu

Klaster kreativnih industrija Vojvodine i Regionalna agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Alma Mons u četvrtak i petak - 23. i 24. jula, organizuju polufinalno i finalno takmičenje za najboljeg kreativnog preduzetnika iz kreativnih industrija, agro biznisa i nauke - "Serbia Start Up 2015".

"Serbia Start Up" je nacionalno takmičenje kreativnih preduzetnika i deo je mreže međunarodnih takmičenja. Pobednici takmičenja i najbolji preduzetnici Srbije kvalifikuju se za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << međunarodno finale takmičenja.

Cilj programa je da objedini inicijative koje podržavaju preduzetništvo u Srbiji, istakne podjednak značaj svih industirja, njihovo međusobno povezivanje i saradnju više disciplina za razvoj proizvoda, usluga ili socijalnog preduzetništva.

Razvoj kreativnog preduzetništva i preduzetničkog okruženja u Novom Sadu je jedan od programskih stubova održivog razvoja za kandidaturu Grada Novog Sada za Evropsku prestonicu kulture 2021 i "Serbia Start Up" je deo programa "2021 do 2021".

U četvrtak 23. jula, u Petrovaradinu, odražaće se polufinalno takmičenje koje je zatvoreno za javnost.

Finalno takmičenje zakazano je za petak 24. jul u Kulturnom centru Novog Sada. Program će trajati od 10 do 14 časova i otvoren je za sve zainteresovane. Program dešavanja moguće je pogledati ovde.

Finalisti će prezentovati svoje planove u trajanju od 3 minuta i odgovarati na pitanja žirija u trajanju od 3 minuta, navode organizatori.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Konkurs vredan 50 miliona dinara

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Jul.2015, 16:40

Regionalna razvojna agencija „Jug“ predstavila je niškim privrednicima programe bespovratne finansijske pomoći koju obezbeđuje Ministarstvo privrede preko nacionalne agencije za regionalni razvoj...Programi podrške razvoju inovativnih klastera „teški“ su deset miliona dinara, za razvoj konkurentnosti...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.