Finale rvačke Superlige u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2022, 11:02

Finale rvačke Superlige u Zrenjaninu

Finalni mečevi Superlige u rvanju biće organizovani 4. decembra u Zrenjaninu u Kristalnoj dvorani, objavio je Rvački savez Srbije.

U polufinalnim borbama, koje su na programu od 15 časova, sastaće se zrenjaninski Proleter i Radnički sa Crvenog krsta, odnosno subotički Spartak i Partizan. Finalne borbe su na programu od 17 časova.

Proleter je klub koji je regularni deo lige završio bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poraza, sakupio je 26 bodova, Spartak je osvojio 25 bodova, dok su Partizan i beogradski Radnički osvojili po 21 bod.

Predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković je izjavio da je ponosan na organizaciju finala Superlige.

"Važno nam je da nastavimo da ulažemo u klubove, stručni kadar, da obezbedimo odlične uslove za razvoj i napredak rvačkog sporta u Srbiji. Moramo da svake godine postavljamo nove i sve više rvačke standarde. Posebno je zadovoljstvo kada u svojoj zemlji možete da pratite domaću ligu, koja parira svim svetskim rvačkim turnirima kako organizaciono tako i po kvalitetu borbi", izjavio je Trajković.

Na takmičenju će učestvovati šestorica prvaka sveta i to Zurabi Datunašvili, Ali Arsalan, Sebastijan Nađ, Mate Nemeš, Viktor Nemeš, kao i Hetig Cabolov.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.