Filmski festival Slobodna zona od 7. do 12. novembra u tri grada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmski festival "Slobodna zona" od 7. do 12. novembra u tri grada

Četrnaesti Filmski festival Slobodna zona održaće se od 7. do 12 novembra u devet bioskopskih dvorana u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Film "Leto" ruskog reditelja Kirila Serebrenikova svečano će otvoriti festival 7. novembra u beogradskoj Kombank dvorani, Kulturnom centru Novog Sada i Niškom Kulturnom centru.

Film je premijerno prikazan ove godine na filmskom festivalu u Kanu, bez prisustva reditelja koji se već više od godinu dana nalazi u kućnom pritvoru zbog optužbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za proneveru sredstava namenjenih produkciji predstava u pozorištu u kome je umetnički direktor. Snimanje filma priveli su kraju njegovi saradnici na osnovu snimajućih proba i rediteljevih beleški.

"Leto" je romansirana priča o zvezdama lenjingradske andergraund scene 80-ih i oda mladosti, ljubavi, slobodi i rokenrolu.

Ulaznice su u prodaji su od 8. oktobra na biletarnicama Kombank dvorane i Eventima po ceni od 500 dinara, kao i na blagajni Kulturnog centra Novi Sad po ceni od 300 dinara. Informacije o početku prodaje karata u Nišu biće objavljene uskoro.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slobodnu zonu otvara "Leto" Kirila Serebrenikova

Izvor: B92, 08.Okt.2018

Film "Leto" ruskog reditelja Kirila Serebrenikova otvoriće 7. novembra u beogradskoj Kombank dvorani, Kulturnom centru Novog Sada i Kulturnom centru u Nišu 14. Filmski festival "Slobodna zona"...Film je premijerno prikazan ove godine na Filmskom festivalu u Kanu, bez prisustva reditelja koji se već...

Nastavak na B92...

U Slobodnoj zoni LETO počinje 7. novembra

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 09.Okt.2018, 08:52

Četrnaesti Filmski festival Slobodna zona održaće se od 7. do 12 novembra u devet bioskopskih dvorana u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Film LETO ruskog reditelja Kirila Serebrenikova svečano će otvoriti festival 7. novembra u beogradskoj Kombank dvorani, Kulturnom centru Novog Sada i Niškom Kulturnom...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.