Festival ljubavi od 10. do 24. februara na platou ispred Promenade (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2023, 14:24

"Festival ljubavi" od 10. do 24. februara na platou ispred Promenade (AUDIO)

Na platou Tržnog centra Promenada u petak, 10. februara u 18 časova biće otvoren festival "Ljubavi". Tradicionalno puštanje balona i nastup grupe Čarli Braun, uvod su programa koji će trajati do 24. februara.

Za Radio Novi Sad govorila je Ivana Rajić iz kompanije Color Media Communications.

"Kao i svake godine, tako i ove na Festivalu ljubavi uvodimo neke inovacije, ove godine to će biti izložba pasa i mogućnost udomljavanja pasa u saradnji sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ZOOhigijenom, pa svi zainteresovani mogu da nam se pridruže u subotu u 11 časova na platou ispred tržnog centra. Predviđene su razne kreativne radionice za decu, tribine, predavanja i predstave za decu na temu ljubavi. "

Centralna bina je, kao i svake godine, predviđena za muziku, svako veče od 18 časova. Posebno je istakla instalaciju Cvetni zid- Floral wall, koja je najslikanija a nači pokrovitelji su spremili i neke nagrade, zaključuje Ivana Rajić.

Detaljnije informacije o festivalu možete naći na Facebook i Instagram profilu Color Media Communications i Festival-a ljubavi.

Na kojim lokacijama će se održavati Festival Ljubavi, možete čuti u audio zapisu:

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.