Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Feb.2024, 14:23

Evo kuda će ići naftovod od Novog Sada do Mađarske, kojim će se Srbija priključiti na još jedan izvor Ruske nafte (FOTO)

NOVI SAD – Srbija bi u budućnosti svoju naftu trebalo da dobija iz još jednog pravca, preko Mađarske, a novi korak ka tom cilju je odluka Vlade Srbije o izradi Prostornog plana područja posebne namene infrastrukturnog koridora naftovoda granica Mađarske-Novi Sad sa elementima detaljne regulacije. Trenutno, Republika Srbija svoju naftu dobija preko naftovoda iz pravca […]
Vest Evo kuda će ići naftovod od Novog Sada do Mađarske, kojim će se Srbija priključiti na još jedan izvor Ruske nafte (FOTO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.