Džonson: Ne želim ponovno zatvaranje zemlje zbog Kovid-19

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2020, 09:16

Džonson: Ne želim ponovno zatvaranje zemlje zbog Kovid-19

Britanski premijer Boris Džonson izjavio je da ne želi ponovno zatvaranje Velike Britanije zbog virusa Covid-19 . On je u intervjuu za " The Sunday Telegraph " rekao da ne želi da nameće drugo nacionalno zatvaranje i izolaciju u slučaju drugog talasa virusa Covid-19 .

Džonson je nacionalno zatvaranje i izolacija uporedio sa "nuklearnim odvraćanjem" i dodao da ne veruje da će Britanija biti ponovo u toj poziciji.

S druge strane, glavni naučni savetnik Velike Britanije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je da postoji rizik da će možda takve mere biti potrebne u zimskom periodu.

Džonson tvrdi da su vlasti sve bolje u identifikovanju i izolovanju lokalnih žarišta, i dodao da će mogučnost za neku odluku ili delovanje na nacionalnom nivou ostati opcija.

"Ne mogu da odustanem više od te mogućnosti, nego što bih odustao od nuklearnog odvraćanja, ali to je kao nuklearno odvraćanje, ja svakako ne želim da ga iskoristim. I ne verujem da ćemo ponovo biti u toj situaciji", zaključio je Džonson.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ne želim to da uradim Velikoj Britaniji"

Izvor: B92, 19.Jul.2020

London -- Britanski premijer Boris Džonson izjavio je da ne želi ponovno zatvaranje Velike Britanije zbog virusa kovid 19...On je u intervjuu za "The Sunday Telegraph" rekao da ne želi da nameće drugo nacionalno zatvaranje i izolaciju u slučaju drugog talasa virusa kovid 9...Džonson je nacionalno...

Nastavak na B92...

Velika Britanija strepi od drugog talasa korone: Nema izolacije i karantina, ali šta će biti sa zarazom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020

Boris Džonson nacionalno zatvaranje i izolaciju uporedio sa "nuklearnim odvraćanjem"...Britanski premijer Boris Džonson izjavio je da ne želi ponovno zatvaranje Velike Britanije zbog virusa Covid-19...On je rekao da ne želi da nameće drugo nacionalno zatvaranje i izolaciju u slučaju drugog talasa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.