Dramska serija Pandur na RTV1

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2018, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dramska serija Pandur na RTV1

Od petka, 21. decembra, Radio-televizija Vojvodine počinje sa prikazivanjem dramske kriminalističke serije ''Pandur'' (Copper, 2012-2013) koja će se emitovati radnim danima od 20.05 na našem Prvom programu.

Priča je smeštena u Njujork, osamdesetih godina 19. veka i prati mladog irskog policajca, njegovo snalaženje u neprijatnoj gradskoj četvrti sa ostalim imigrantima i crncima iz Harlema, dok istražuje smrt svoje ćerke i nestanak supruge.

Tvorci serije su Tom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Fontana, poznat po HBO hitu Oz, serijama Bordžije i Ubistva i Vil Rokos (Bi-Bi-Si Amerika).

Kevin Korkoran (Tom Veston-Džons), američki Irac, bivši bokser, a sada policajac, na povratku iz Građanskog rata otkriva da mu je žena nestala, a ćerka mrtva. Suočava se s gradom punim korupcije, klasnih sukoba, rasne napetosti i nasilja.

Neće prezati ni od čega da zločince privede pravdi. Dok patrolira ulicama, Kevin traga za istinom o onome što je zadesilo njegovu porodicu, uz pomoć dvojice ratnih drugova: raskalašnog sina bogatog industrijalca i darovitog afroameričkog lekara.

Njih trojica dele tajnu iz ratnih dana, koja im neraskidivo povezuje živote. U drugoj sezoni Korkoran će se boriti u isto vreme i sa ratom i sa sopstvenim demonima uključujući izdaju svoje supruge i najboljeg prijatelja.

Kriminalistička dramska serija ''Pandur'' sa Tom Veston-Džons, Kevin Rajan, Kajl Šmid u glavnim ulogama, prikazivaće se od petka 21. decembra, radnim danima od 20.05 na Prvom program Radio-televizije Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.